QUINN MEDIA și datele dvs. personale
Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale QUINN MEDIA cu sediul în București, Str. Popa Soare, nr. 20, sector 2, 023983, în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet http://www.scoalapacientilor.ro

Ce date colectăm?
– Întrebări sau feedback pe care îl lăsați, inclusiv adresa dvs. de e-mail, atunci când contactați QUINN MEDIA
– Numele și prenumele dvs., număr de telefon, adresa poștală, titlul postului pe care îl ocupați, numele organizației – dacă vă înregistrați pentru unul din evenimentele noastre. Pentru evenimentele organizate la Palatul Parlamentului, participanții fără permis de acces permanent trebuie să ne trimită nume, nr. înmatriculare auto, care sunt apoi distribuite la serviciile de securitate ale Palatului Parlamentului. Pentru eliberarea diplomelor cu ore EMC sau EFC, medicii, farmaciştii şi asistenţii trebuie să ne trimită CNP-ul, care se va trimite către CMF, CFR sau OAMGMAMR.
– adresa dvs. de e-mail și preferințele de abonare atunci când vă înscrieți la newsletter-ul sau alertele noastre prin e-mail și cum folosiți e-mailurile noastre – de exemplu dacă le deschideți pe ce link-uri faceți click

Aceste date pot fi vizualizate de persoane autorizate din QUINN MEDIA pentru a:
– îmbunătăți site-ul, monitorizând modul în care îl utilizați
– gestiona organizarea evenimentelor pentru care v-ați înregistrat și pentru a vă contacta în legătură cu evenimentele pentru care v-ați înregistrat
– obține feedback în scopul îmbunătățirii serviciilor (de exemplu, alertele noastre prin e-mail)
– răspunde la orice feedback pe care ni-l trimiteți, dacă ne-ați cerut acest lucru
– trimite alerte prin e-mail utilizatorilor care le solicită.

Datele dvs. sunt stocate
Stocăm datele dvs. pe un server securizat din România. Site-ul nostru este găzduit de MX Host, baza de date a listei de corespondență este stocată cu Newsman, iar înregistrările pentru evenimente sunt înregistrate utilizând Microsoft Office Tools.

Despre lista noastră de mailing și datele dvs. personale
QUINN MEDIA utilizează un instrument de gestionare a listei de corespondență numit Newsman, pentru a stoca informațiile dvs. de contact și pentru a vă trimite e-mailuri.
Făcând click pe casetele de selectare din formularul de înscriere pentru a primi mesaje despre Newsletter Quinn Media, Evenimente și/sau comunicate de presă Quinn MEDIA, sunteți de acord cu transferul și stocarea de către Quinn Media a informațiilor de contact în contul nostru din Newsman. Astfel, Quinn Media vă va trimite mesaje de e-mail  și newsletter din contul nostru Newsman.
De asemenea, sunteți de acord cu faptul că Newsman  urmărește interacțiunea cu mesajele noastre (de exemplu, urmărind pe ce titluri faceți click) pentru a ne îmbunătăți comunicarea. Vi se va solicita să confirmați acordul dvs. cu privire la cele de mai sus într-un e-mail trimis la adresa la care v-ați abonat înainte de a vă adăuga la lista noastră.
Nu vom transfera niciodată informațiile dvs. de contact unei alte părți. Aveți dreptul să vă dezabonați în orice moment și dreptul de a actualiza informațiile de contact pe care le deținem, făcând clicK pe linkurile de la sfârșitul fiecărui mesaj pe care vi-l trimitem  prin sistemul Newsman.
În cele din urmă, dacă doriți să vedeți o copie a datelor pe care le deținem în legătură cu apartenența dvs. la lista de e-mail, aveți dreptul să o solicitați. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să trimiteți un e-mail la: dataprotection@politicidesanatate.ro.

Durata pentru care vă prelucrăm datele
Ca principiu, QUINN MEDIA va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Păstrarea securizată a datelor dvs.personale
Din punct de vedere al posibilității de a vizualiza şi accesa datele personale, acestea sunt stocate pe serverele furnizorului serviciilor de găzduire, fiind accesibile doar de către o persoană din managementul Quinn Media.

Drepturile dumneavoastră
Puteți afla ce informații deținem despre dvs. și să ne cereți să nu folosim niciuna dintre informațiile pe care le colectăm. Vă rugăm să ne contactați la adresa dataprotection@politicidesanatate.ro
Dacă v-ați înscris pentru newsletter și alerte prin e-mail, puteți să vă dezabonați sau să modificați oricând setările, selectând linkul „dezabonare” care apare în fiecare e-mail.

Legături către alte site-uri web
http://www.scoalapacientilor.ro conține legături către alte site-uri web. Informațiile de mai sus se aplică numai pentru http://www.scoalapacientilor.ro și nu acoperă alte site-uri pe care le conectăm.

Informatii suplimentare
Pentru mai multe informații privind protecția datelor și noul regulament UE privind protecția generală a datelor (din mai 2018), vă rugăm să vizitați https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform_en