Inteligența Artificială în tratamentul diabetului insulino – dependent

diabet-copii-IA.jpg

Buying Valium Online Legal Aproximativ 200 de copii insulino – dependenți din București și 28 de județe ale țării vor beneficia de monitorizare și tratament bazate pe o aplicație ce folosește Inteligența Artificială și algoritmii de tip ”Machine Learning”,

http://westonmuseum.org/events/action~agenda/tag_ids~307 Noua aplicație, care face parte din proiectul lansat de Asociația Sprijin pentru Diabet, cu sprijinul Fundației Vodafone România, în cadrul programului Connecting for Good, ediția 2018-2019,  este o premieră în domeniul tratamentului diabetului insulino-dependent din România și face parte dintr-un sistem de telemedicină unic în țară, care permite renunțarea la testele zilnice prin înțepătură, necesare pentru determinarea glicemiei. Procesul de implementare este supervizat de un medic diabetolog care va urmări optimizarea aplicației. Noul sistem este dezvoltat în cadrul primului Centru de telemedicină în diabetul pediatric din România. Proiectul de anul acesta se adresează copiilor cu diabet zaharat tip 1, cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani, indiferent de domiciliu și de centrul de diabet unde sunt tratați, și își propune creșterea accesului copiilor cu diabet insulino – dependent la această tehnologie performantă – senzorii de glicemie integrați printr-un sistem de telemedicină. De la începutul acestui proiect, în iunie 2015, sprijinul acordat pentru îngrijirea copiilor insulino – dependenți a inclus achiziția a peste 140 de sisteme complete de monitorizare a glicemiei și 20 de pompe de insulină wireless.

Buy Blue Diazepam

http://camparnes.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://camparnes.com/stay-connected/ ”Integrarea Inteligenței Artificiale în tratamentul diabetului insulino – dependent va simplifica și va crește performanța procesului de calculare și ajustare a dozelor de insulină pentru fiecare pacient, proces continuu ce presupune, pe lângă durere fizică, includerea unei cantități foarte mari de date. În prezent, colectarea și analizarea acestor date revine copiilor aflați sub tratament, respectiv părinților lor. Mai mult decât atât, prin Primul Centru de Telemedicină în Diabetul Pediatric am creat posibilitatea pentru orice copil ce poartă senzor de glicemie de pe teritoriul României (și nu numai) de a beneficia de suportul medicilor de la distanță, prin intermediul telemedicinei,  indiferent de zona unde se află micul pacient sau medicul”, a declarat Valium Ohne Rezept Online dr. Mihaela Vlăiculescu, președintele Asociației Sprijin pentru Diabet (www.sprijinpentrudiabet). Urmărirea beneficiarilor timp de 5 luni va genera date complexe ce vor sta la baza generării de algoritmi și tipare ce vor putea fi ulterior folosite de orice pacient insulino – dependent, purtător sau nu de pompă de insulină. Asociația Sprijin pentru Diabet are ca scop principal facilitarea accesului pacienților cu diabet zaharat insulino – dependent la îngrijiri medicale de calitate, oferind suport medical, educațional, emoțional, dar și accesul la tehnologie de ultimă oră care poate ușura și liberaliza viața copilului și tânărului dependent de insulină.

http://twyfordwindows.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://twyfordwindows.co.uk/doors/composite-doors/
scroll to top