Efectele diabetului: bărbați versus femei

diabet-femei-barbati.jpg

Diabetul afectează bărbații și femeile în proporții egale, însă efectele sunt mult mai puternice asupra femeilor decât asupra bărbaților.

Comparativ cu bărbații cu diabet, femeile cu diabet au un risc mai mare de boli cardiovasculare. Boala cardiovasculară este cea mai frecventă complicație a diabetului, mai ales la femeile în vârstă. Însă cele mai multe dintre femeile cu vârsta între 40 și 60 de ani au cel puțin un factor de risc pentru boala cardiovasculară. Vestea bună este că puteți scădea riscul de boli cardiovasculare sau accident vascular- cerebral, indiferent de vârsta pe care o aveți, printr-un stil de viață sănătos, renunțarea la fumat și limitarea consumului de alcool, eliminarea stresului și efectuarea de activități fizice regulate.

Order Cheap Valium Online Alte diferențe între sexe, în ceea ce privește diabetul, sunt:

http://2communique.com/news/at-the-studio/feed ∙o rată de supraviețuire mai mică și o calitate mai scăzută  a vieții femeilor după un infarct

http://clairemockridge.com/2013/06/exercise-tips-to-help-relieve-back-pain/ ∙ risc mai mare de orbire la femei

Can You Buy Valium Over The Counter In Spain

∙ risc mai mare, la femei, de apariție a depresiei – boala afectează de două ori mai multe femei decât bărbați și, în plus, crește riscul de diabet la reprezentantele sexului feminin.

Buy Valium Australia Online
scroll to top